Neem contact met ons op

Heeft u hulp nodig bij Yuan Global AI? Maak je geen zorgen – ons toegewijde ondersteuningsteam staat voor u klaar. Voel u vrij om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, afhankelijk van uw voorkeur.

Houd er rekening mee dat ons ondersteuningsteam gespecialiseerd is in het bieden van technische en algemene ondersteuning voor Yuan Global AI, evenals het beantwoorden van vragen met betrekking tot onze Yuan Global AI build-it versie.

Als u vragen heeft met betrekking tot uw handelsactiviteiten, vragen wij u vriendelijk deze door te verwijzen naar een van onze uitvoerende makelaars. Als u nog geen account heeft geopend bij een van onze aanbevolen makelaars, laat het ons dan weten, en wij zullen de verbinding snel voor u vergemakkelijken.

Laten we praten

Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 18:00 uur, UTC+8.

Of u nu technische ondersteuning nodig heeft of dieper inzicht wilt krijgen in ons handelssysteem, ons team staat klaar om u te helpen bij het maximaliseren van uw ervaring met Yuan Global AI.

*Uw persoonlijke informatie kan worden gedeeld met derden die handelsdiensten verlenen zoals beschreven in het privacybeleid van de website.